16
09 2020
Το συγκεκριμένο σεμινάριο απευθύνεται σε νέους ανθρώπους στη βιομηχανία του καφέ και επικεντρώνεται στις βασικές δεξιότητες που απαιτούνται για ρύθμιση μύλου, βασικά ροφήματα espresso / cappuccino / σοκολάτας, εκπαίδευση αφρό – γάλακτος, εκχυλίσεις φίλτρου σε διαφορετικά σκεύη(V60, Chemex, κλπ), καθαρισμός μηχανημάτων(μύλου, μηχανής, σκευών παρασκευής).
Ημερομηνία:
Πέμπτη, 3-Μαρτίου-2022 , 10:00
και
Πέμπτη, 10-Μαρτίου-2022 , 10:00
Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία barista για αυτό το σεμινάριο.
Διάρκεια μαθήματος/εξέτασης: 1 ημέρα
Ώρες: 6-8 με δύο διαλείμματα των 15 λεπτών
Συμμετέχοντες: έως 4 άτομα
Τρόπος διεξαγωγής σεμιναρίου:
Παραδίδεται πιστοποιητικό εκπαίδευσης από την Athens Coffee Academy.
Σημείωση: Η διδακτέα ύλη αποστέλλεται και σε ηλεκτρονική μορφή.
Τιμή: 220€
Επικοινωνία για Προκράτηση θέσης & πληροφορίες
Νίκος Φιλιππής, 6932632056
Χάικ Ζερουνιάν