Barista Level 2


23 & 24

09 2020

ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Το συγκεκριμένο σεμινάριο προσφέρει μια βαθύτερη κατανόηση του ίδιου του καφέ(ποικιλίες) και βασίζεται στις πρακτικές δεξιότητες που αποκτήθηκαν μέσω του επιπέδου Level 1.

Περιλαμβάνονται λύσιμο μαχαιριών μύλου, καθάρισμα / δέσιμο / ρύθμιση μύλου, μετρήσεις του καφέ με εργαστηριακά μηχανήματα( όπως TDS Meter / Brix Meter), τεχνικές γάλακτος, latte art και απαραίτητα ζητήματα υγιεινής/ασφαλείας, εξυπηρέτηση πελατών και βασικές αρχές επιχειρηματικότητας.

Το μάθημα ολοκληρώνεται με διαδικασία γευσιγνωσίας / cupping.

Το σεμινάριο αυτό είναι κατάλληλο για άτομα που εργάζονται ήδη ως barista.

Ημερομηνίες : 

τμήματα διαθέσιμα Μάϊο, Ιούνιο 2022 

 

Διάρκεια μαθήματος: 1 ημέρες

Ώρες: 8  με 2 διαλείμματα των 15 λεπτών

Συμμετέχοντες: 2 – 4 άτομα

Τρόπος διεξαγωγής σεμιναρίου:

  • Παράδοση θεωρίας
  • Πρακτική Άσκηση(λύσιμο, καθάρισμα, δέσιμο/ρύθμιση μύλου, εκχύλιση καφέ (coffee extraction), μετρήσεις coffee extraction, latte art, cupping)
  • Γραπτή εξέταση ερωτηματολογίο

Παραδίδεται πιστοποιητικό εκπαίδευσης από την Athens Coffee Academy.

Σημείωση: Η διδακτέα ύλη αποστέλλεται και σε ηλεκτρονική μορφή.

Τιμή: 270€

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ

Νίκος Φιλιππής