Barista – Real Work Conditions Training


14

10 2022

ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Το Barista – Real Work Conditions Training είναι ένα ειδικό σεμινάριο για νέους & υπάρχοντες εργαζόμενους  της βιομηχανίας του καφέ που επιθυμούν εκπαίδευση σε πραγματικές συνθήκες δουλειάς.

Ο συμμετέχων εκπαιδεύεται σε πραγματικές συνθήκες παραγγελιοληψίας διαφορετικών ειδών ροφημάτων(όπως espresso, σοκολάτα, ελληνικού, φίλτρου).

Σκοπός του συγκεκριμένου σεμιναρίου είναι να διαχειριστεί / ανταπεξέλθει σε πραγματικό χρόνο εκτέλεσης παραγγελιών και διατήρηση υπάρχοντος πόστου του, σε κατάλληλες συνθήκες υγειονομικών προδιαγραφών.

Αυτό το σεμινάριο, απευθύνεται και σε εργοδότες που επιθυμούν άμεση εκπαίδευση υπάρχοντος ή νέου προσωπικού.

 

Hμερομηνίες:

Κατόπιν συνεννόησης

 

Διάρκεια εκπαίδευσης : 2 ημέρες*

για επιπλέον ημέρα πρακτικής εξάσκησης, κόστος κατόπιν συνεννόησης.

Ώρες:10 ώρες συνολικά

Συμμετέχοντες: 1-2 άτομα max

 

Τρόπος διεξαγωγής σεμιναρίου:


 1η Ημέρα

Παράδοση Θεωρίας

Ρυθμιση Μύλου

Παρασκευή Βασικών Ροφημάτων Espresso , Σολοκάτας, Φίλτρου, κλπ

Παρασκευή Αφρο – Γάλακτος

 2η Ημέρα

Ολοήμερη μόνο, Πρακτική Άσκηση

 

 

 

Τιμή: 320 €

Επικοινωνία για Προκράτηση θέσης & πληροφορίες

 

Γιάννης Σοϊλεμεζίδης
Χάικ Ζερουνιάν

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ

Νίκος Φιλιππής