C4. BREW SKILLS INTERMEDIATE


28 & 29

09 2020

ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Στο σεμινάριο του Brewing Intermediate αναλύουμε τη θεωρία και την τεχνική που είναι απαραίτητες ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη μέθοδο της επιλογής σας. Το SCAE Brewing Intermediate Course έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξει περαιτέρω την τεχνογνωσία και τις ικανότητες του εκπαιδευόμενου, εισάγοντας νέες τεχνικές και παραμέτρους.

Χρησιμοποιούμε τα Chemex, V60, Clever Dripper, Aeropress, Cafetiere, Syphon και αναζητούμε πάντα το επόμενο καλύτερο προϊόν.

Θα δουλέψουμε με κόσκινα τύπου Kruve για την εξέταση της κοκκομετρίας του αλεσμένου καφέ καθώς και με εργαστηριακά εξαρτήματα (διαθλασόμετρο) για μετρήσεις των επιθυμητών TDS (δύναμη του καφέ), στοχεύοντας στο τέλειο φλιτζάνι.

 

Ημερομηνία:

τμήματα διαθέσιμα Σεπ & Οκτ 2021 

 

Διάρκεια μαθήματος/εξέτασης: 2 ημέρες

Ώρες: 6-8  με 2 διαλείμματα των 15 λεπτών

Συμμετέχοντες: έως 4 άτομα

Τρόπος διεξαγωγής σεμιναρίου:

Πρώτη ημέρα:

  • Παράδοση θεωρίας
  • Εκχυλίσεις με σκεύη

Δεύτερη ημέρα:

  • Συνέχιση πρακτικών ασκήσεων
  • Μετρήσεις

Σημείωση: Η διδακτέα ύλη αποστέλλεται και σε ηλεκτρονική μορφή. Για περισσότερες λεπτομέρειες ρωτήστε μας για το ηλεκτρονικό μας βιβλίο.

Τιμή: 380€ για μη μέλη

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ

Νίκος Φιλιππής