D6. BARISTA SKILLS PROFESSIONAL


ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Το επίπεδο Professional είναι κατάλληλο για barista με σημαντική εμπειρία και που έχουν ολοκληρώσει το επίπεδο Intermediate.

Χρειάζεται τόσο επιστημονική όσο και διαχειριστική αντίληψη για τον καφέ και την παρασκευή ποτών με βάση τον espresso.

Διάρκεια μαθήματος/εξέτασης: 2 ημέρες

Ώρες: 10/ημέρα με  2 διαλλείμματα των 15 λεπτών

Συμμετέχοντες: Ατομικό σεμινάριο

Τρόπος διεξαγωγής σεμιναρίου:

Πρώτη ημέρα:

  • Παράδοση θεωρίας
  • Γραπτή εξέταση ερωτηματολογίου SCA

Δεύτερη ημέρα:

  • Πρακτική εξέταση: brew recipes, μετρήσεις με όργανα (διαθλασίμετρα), γευσιγνωσία, latte art, signature drink

Τιμή: 550€ για μη μέλη

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ

Νίκος Φιλιππής