Introduction to Coffee


14

10 2020

ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Introduction to Coffee είναι ένα ιδανικό σεμινάριο για τους νέους της βιομηχανίας του καφέ και σε όσων τους αρέσει αυτό το υπέροχο ρόφημα.

Καταγράφει το ταξίδι του καφέ από τις ρίζες του στην Αιθιοπία ως το βασικό εμπόρευμα και αγαθό που είναι σήμερα με εκατομμύρια ανθρώπους σ’όλο το κόσμο να το απολαμβάνουν.
Η ενότητα αυτή εξετάζει όλη τη διαδικασία που περνάει ο καφές τη φύτευση, ανάπτυξη, συλλογή,  επεξεργασία, γευσιγνωσία / cupping, συσκευασία, μεταφορά, καβούρδισμα / roasting, εκχύλιση / ρόφημα.
Στο συγκεκριμένο σεμινάριο, υπάρχει διαδικασία γευσιγνωσίαςcupping , ώστε να μυηθείτε στη διαδικασία αξιολόγησης διαφορετικών περιοχών και ποικοιλιών καφέ.

 

 

Hμερομηνίες:

 

Τετάρτη, 2-Μαρτίου-2022  , 10:00 

&

Τετάρτη, 9-Μαρτίου-2022  , 10:00 

 

Διάρκεια μαθήματος: 1 μέρα

Ώρες: 6-8  με 2 διαλείμματα των 15 λεπτών

Συμμετέχοντες: 5-7 άτομα *

* δυνατότητα και για personal σεμινάριο ανά άτομο, με ειδική συνεννόηση.

Τρόπος διεξαγωγής σεμιναρίου:
 Παράδοση θεωρίας
Γραπτή εξέταση ερωτηματολογίου
Cupping test

Παραδίδεται πιστοποιητικό εκπαίδευσης από την Athens Coffee Academy.

Το θεωρητικό περιεχόμενο του σεμιναρίου, σας παραδίδετε και σε ηλεκτρονική μορφή.

Τιμή: 180 €

Επικοινωνία για Προκράτηση θέσης & πληροφορίες

Νίκος Φιλιππής, 6932632056

Χάικ Ζερουνιάν

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ

Νίκος Φιλιππής