R1. COFFEE ROASTING


14

10 2020

ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Το Coffee Roasting είναι ένα ιδανικό σεμινάριο για τους νέους της βιομηχανίας του καφέ που επιθυμούν να γνωρίσουν τη διαδικασία καβουρδίσματος καφέ.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

  • καβούρδισμα
  • μετρήσεις(χρώμα, υγρασία, θερμοκρασίες)
  • capping(γευσιγνωσία)
  • βασικές αρχές roasting , καβουρδίσματος (ανάπτυξη του καρπού)

Αλλά και ζωντανή εμπειρία , live training, με τον επαγγελματικό εξοπλισμό Roasting που διαθέτουμε και χρησιμοποιούμε σε παραγωγική διαδικασία.
6 ώρες

Η ενότητα αυτή εξετάζει όλη τη διαδικασία που περνάει ο καφές· τη συλλογή, το drying, το roasting, το brewing και τη κατανάλωσή του.
Αυτό το σεμινάριο, περιλαμβάνει και cupping test, ώστε να δοκιμάσετε διάφορες γεύσεις που προσφέρει ο καφές.

Hμερομηνίες:

 

Τετάρτη, 11-Μαϊου-2022  , 10:00 

 

Διάρκεια μαθήματος : 1 μέρα

Ώρες: 6  με 2 διαλείμματα των 15 λεπτών

Συμμετέχοντες: 1-2 άτομα

Τρόπος διεξαγωγής σεμιναρίου:
 Παράδοση θεωρίας
Πρακτική εξάσκηση στην Παραγωγική Μονάδα Hazme Coffee Roasters

 

Παραδίδεται πιστοποιητικό εκπαίδευσης από την Athens Coffee Academy.

 

Τιμή: 450 €

Επικοινωνία για Προκράτηση θέσης, Prive σεμινάρια 1 προς 1 & πληροφορίες.

Χάικ Ζερουνιάν

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ