A1. COFFEE INTRODUCTION


14

10 2020

ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Το Introduction to Coffee είναι ένα ιδανικό σεμινάριο για τους νέους της βιομηχανίας του καφέ ή αυτων που τους αρέσει αυτό το υπέροχο ρόφημα.

Καταγράφει το ταξίδι του καφέ από τις ρίζες του στην Αιθιοπία ως το βασικό εμπόρευμα και αγαθό που είναι σήμερα με εκατομμύρια ανθρώπους σ’όλο το κόσμο να το απολαμβάνουν.
Η ενότητα αυτή εξετάζει όλη τη διαδικασία που περνάει ο καφές· τη συλλογή, το drying, το roasting, το brewing και τη κατανάλωσή του.
Αυτό το σεμινάριο, περιλαμβάνει και cupping test, ώστε να δοκιμάσετε διάφορες γεύσεις που προσφέρει ο καφές.

 

Hμερομηνίες:

 

Δευτέρα, 20-Σεπτεμβρίου-2021  , 10:00 

&

Δευτέρα, 27-Σεπτεμβρίου-2021  , 10:00

 

Διάρκεια μαθήματος/εξέτασης: 1 μέρα

Ώρες: 6-8  με 2 διαλείμματα των 15 λεπτών

Συμμετέχοντες: 8-10 άτομα

Τρόπος διεξαγωγής σεμιναρίου:
 Παράδοση θεωρίας
Γραπτή εξέταση ερωτηματολογίου SCA
Cupping test

Τιμή: 190 €

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ

Νίκος Φιλιππής