14
10 2020
Introduction to Coffee είναι ένα ιδανικό σεμινάριο για τους νέους της βιομηχανίας του καφέ και σε όσων τους αρέσει αυτό το υπέροχο ρόφημα.
Καταγράφει το ταξίδι του καφέ από τις ρίζες του στην Αιθιοπία ως το βασικό εμπόρευμα και αγαθό που είναι σήμερα με εκατομμύρια ανθρώπους σ’όλο το κόσμο να το απολαμβάνουν.
Η ενότητα αυτή εξετάζει όλη τη διαδικασία που περνάει ο καφές τη φύτευση, ανάπτυξη, συλλογή, επεξεργασία, γευσιγνωσία / cupping, συσκευασία, μεταφορά, καβούρδισμα / roasting, εκχύλιση / ρόφημα.
Στο συγκεκριμένο σεμινάριο, υπάρχει διαδικασία γευσιγνωσίας / cupping , ώστε να μυηθείτε στη διαδικασία αξιολόγησης διαφορετικών περιοχών και ποικοιλιών καφέ.
Hμερομηνίες:
διαθέσιμα τμήματα
καλέστε μας.
Διάρκεια μαθήματος: 1 μέρα
Ώρες: 6-8 με 2 διαλείμματα των 15 λεπτών
Συμμετέχοντες: 5-7 άτομα *
* δυνατότητα και για personal σεμινάριο ανά άτομο, με ειδική συνεννόηση.
Τρόπος διεξαγωγής σεμιναρίου:
Παράδοση θεωρίας
Γραπτή εξέταση ερωτηματολογίου
Cupping test
Παραδίδεται πιστοποιητικό εκπαίδευσης από την Athens Coffee Academy.
Το θεωρητικό περιεχόμενο του σεμιναρίου, σας παραδίδετε και σε ηλεκτρονική μορφή.
Τιμή: 120 €
Επικοινωνία για Προκράτηση θέσης & πληροφορίες
Νίκος Φιλιππής, 6932632056
Χάικ Ζερουνιάν