28 & 29
09 2020
Στο σεμινάριο του Brewing Professional αναλύουμε τη θεωρία και την τεχνική που είναι απαραίτητες ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη μέθοδο της επιλογής σας. Το SCAE Brewing Professional Course έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξει περαιτέρω την τεχνογνωσία και τις ικανότητες του εκπαιδευόμενου, εισάγοντας νέες τεχνικές και παραμέτρους.
Χρησιμοποιούμε τα Chemex, V60, Clever Dripper, Aeropress, Cafetiere, Syphon και αναζητούμε πάντα το επόμενο καλύτερο προϊόν.
Θα δουλέψουμε με κόσκινα τύπου Kruve για την εξέταση της κοκκομετρίας του αλεσμένου καφέ καθώς και με εργαστηριακά εξαρτήματα (διαθλασόμετρο) για μετρήσεις των επιθυμητών TDS (δύναμη του καφέ), στοχεύοντας στο τέλειο φλιτζάνι.
Ημερομηνία:
τμήματα διαθέσιμα Μαρ & Απρ 2022
Διάρκεια μαθήματος/εξέτασης: 3 ημέρες
Ώρες: 6-8 με 2 διαλείμματα των 15 λεπτών
Συμμετέχοντες: έως 4 άτομα
Τρόπος διεξαγωγής σεμιναρίου:
Πρώτη ημέρα:
2η/3η ημέρα:
Σημείωση: Η διδακτέα ύλη αποστέλλεται και σε ηλεκτρονική μορφή.
Τιμή: 650€