14
10 2022
Το Barista – Real Work Conditions Training είναι ένα ειδικό σεμινάριο για νέους & υπάρχοντες εργαζόμενους της βιομηχανίας του καφέ που επιθυμούν εκπαίδευση σε πραγματικές συνθήκες δουλειάς.
Ο συμμετέχων εκπαιδεύεται σε πραγματικές συνθήκες παραγγελιοληψίας διαφορετικών ειδών ροφημάτων(όπως espresso, σοκολάτα, ελληνικού, φίλτρου).
Σκοπός του συγκεκριμένου σεμιναρίου είναι να διαχειριστεί / ανταπεξέλθει σε πραγματικό χρόνο εκτέλεσης παραγγελιών και διατήρηση υπάρχοντος πόστου του, σε κατάλληλες συνθήκες υγειονομικών προδιαγραφών.
Αυτό το σεμινάριο, απευθύνεται και σε εργοδότες που επιθυμούν άμεση εκπαίδευση υπάρχοντος ή νέου προσωπικού.
Hμερομηνίες:
24 & 25 Οκτωβρίου 2024
Διάρκεια εκπαίδευσης : 2 ημέρες*
για επιπλέον ημέρα πρακτικής εξάσκησης, κόστος κατόπιν συνεννόησης.
Ώρες:10 ώρες συνολικά
Συμμετέχοντες: 1-2 άτομα max
Τρόπος διεξαγωγής σεμιναρίου:
1η Ημέρα
Παράδοση Θεωρίας
Ρυθμιση Μύλου
Παρασκευή Βασικών Ροφημάτων Espresso , Σολοκάτας, Φίλτρου, κλπ
Παρασκευή Αφρο – Γάλακτος
2η Ημέρα
Ολοήμερη μόνο, Πρακτική Άσκηση
Τιμή: 330 €
———
*** Ειδικό Πακέτο για όσους ενδιαφέρονται να κάνουν συνδυαστικά
Barista – Real Work Conditions Training (2 ημέρες) & Introduction to Coffee (1 ημέρα)
σύνολο 3 ημέρες εκπαίδευσης και 10% έκπτωση στο συνολικό κόστος.
Τιμή Πακέτου(3 ημέρες): 405 € (από αρχική τιμή 450 ευρώ)
Επικοινωνία για Προκράτηση θέσης & πληροφορίες
Γιάννης Σοϊλεμεζίδης
Χάικ Ζερουνιάν