23 & 24
09 2020
Το επίπεδο Intermediate προσφέρει μια βαθύτερη κατανόηση του ίδιου του καφέ και βασίζεται στις πρακτικές δεξιότητες που αποκτήθηκαν μέσω του επιπέδου Foundation.
Περιλαμβάνονται τεχνικές γάλακτος συμπεριλαμβανομένης της latte art, όπως επίσης ζητήματα υγείας και ασφάλειας, εξυπηρέτηση πελατών και βασικές αρχές επιχειρηματικότητας.
Το σεμινάριο αυτό είναι κατάλληλο για άτομα που εργάζονται ήδη ως barista.
Ημερομηνίες :
22 Φεβρουαρίου 2023 , 10:00
23 Φεβρουαρίου 2023 , 10:00
και
24 Φεβρουαρίου 2023 , 10:00
Διάρκεια μαθήματος/εξέτασης: 2 ημέρες
Ώρες: 6-8 με 2 διαλείμματα των 15 λεπτών
Συμμετέχοντες: έως 4 άτομα
Τρόπος διεξαγωγής σεμιναρίου:
Πρώτη ημέρα:
Δεύτερη ημέρα:
Σημείωση: Η διδακτέα ύλη αποστέλλεται και σε ηλεκτρονική μορφή.
Τιμή: 400€