23 & 24
09 2020
Το συγκεκριμένο σεμινάριο προσφέρει μια βαθύτερη κατανόηση του ίδιου του καφέ(ποικιλίες).
Περιλαμβάνονται λύσιμο μαχαιριών μύλου, καθάρισμα / δέσιμο / ρύθμιση μύλου, μετρήσεις του καφέ με εργαστηριακά μηχανήματα( όπως TDS Meter / Brix Meter), τεχνικές γάλακτος, latte art και απαραίτητα ζητήματα υγιεινής/ασφαλείας, εξυπηρέτηση πελατών και βασικές αρχές επιχειρηματικότητας.
Το μάθημα ολοκληρώνεται με διαδικασία γευσιγνωσίας / cupping.
Το σεμινάριο αυτό είναι κατάλληλο για άτομα που εργάζονται ήδη ως barista.
Ημερομηνίες :
τμήματα διαθέσιμα
καλέστε μας.
Διάρκεια μαθήματος: 1 ημέρες
Ώρες: 8 με 2 διαλείμματα των 15 λεπτών
Συμμετέχοντες: 2 – 4 άτομα
Τρόπος διεξαγωγής σεμιναρίου:
Παραδίδεται πιστοποιητικό εκπαίδευσης από την Athens Coffee Academy.
Σημείωση: Η διδακτέα ύλη αποστέλλεται και σε ηλεκτρονική μορφή.
Τιμή: 270€