Barista Level 1


23 & 24

09 2020

ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Το συγκεκριμένο σεμινάριο προσφέρει μια βαθύτερη κατανόηση του ίδιου του καφέ(ποικιλίες).

Περιλαμβάνονται λύσιμο μαχαιριών μύλου, καθάρισμα / δέσιμο / ρύθμιση μύλου, μετρήσεις του καφέ με εργαστηριακά μηχανήματα( όπως TDS Meter / Brix Meter), τεχνικές γάλακτος, latte art και απαραίτητα ζητήματα υγιεινής/ασφαλείας, εξυπηρέτηση πελατών και βασικές αρχές επιχειρηματικότητας.

Το μάθημα ολοκληρώνεται με διαδικασία γευσιγνωσίας / cupping.

Το σεμινάριο αυτό είναι κατάλληλο για άτομα που εργάζονται ήδη ως barista.

Ημερομηνίες : 

τμήματα διαθέσιμα 

καλέστε μας.

 

Διάρκεια μαθήματος: 1 ημέρες

Ώρες: 8  με 2 διαλείμματα των 15 λεπτών

Συμμετέχοντες: 2 – 4 άτομα

Τρόπος διεξαγωγής σεμιναρίου:

  • Παράδοση θεωρίας
  • Πρακτική Άσκηση(λύσιμο, καθάρισμα, δέσιμο/ρύθμιση μύλου, εκχύλιση καφέ (coffee extraction), μετρήσεις coffee extraction, latte art, cupping)
  • Γραπτή εξέταση ερωτηματολογίο

Παραδίδεται πιστοποιητικό εκπαίδευσης από την Athens Coffee Academy.

Σημείωση: Η διδακτέα ύλη αποστέλλεται και σε ηλεκτρονική μορφή.

Τιμή: 270€

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ

Νίκος Φιλιππής