Το Introduction to Coffee είναι ένα ιδανικό σεμινάριο για τους νέους της βιομηχανίας του καφέ ή αυτων που τους αρέσει αυτό το υπέροχο ρόφημα. Καταγράφει το ταξίδι του καφέ από τις ρίζες του στην Αιθιοπία ως το βασικό εμπόρευμα και αγαθό που είναι σήμερα με εκατομμύρια...Read more...
Το επίπεδο Foundation απευθύνεται σε ανθρώπους νέους στη βιομηχανία του καφέ και επικεντρώνεται στις βασικές δεξιότητες που απαιτούνται για ρύθμιση μύλου, βασικά ροφήματα espresso, αφρό / γάλακτος για cappuccino. Ημερομηνίες: Παρασκευή , 6 Οκτωβρίου 2023 και Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία barista για αυτό το σεμινάριο. Διάρκεια μαθήματος/εξέτασης: 1...Read more...
Το επίπεδο Intermediate προσφέρει μια βαθύτερη κατανόηση του ίδιου του καφέ και βασίζεται στις πρακτικές δεξιότητες που αποκτήθηκαν μέσω του επιπέδου Foundation. Περιλαμβάνονται τεχνικές γάλακτος συμπεριλαμβανομένης της latte art, όπως επίσης ζητήματα υγείας και ασφάλειας, εξυπηρέτηση πελατών και βασικές αρχές επιχειρηματικότητας. Το σεμινάριο αυτό είναι κατάλληλο για άτομα που εργάζονται ήδη ως barista. Ημερομηνίες...Read more...
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Το επίπεδο Professional είναι κατάλληλο για barista με σημαντική εμπειρία και που έχουν ολοκληρώσει το επίπεδο Intermediate. Χρειάζεται τόσο επιστημονική όσο και διαχειριστική αντίληψη για τον καφέ και την παρασκευή ποτών με βάση τον espresso. Διάρκεια μαθήματος/εξέτασης: 3 ημέρες Ώρες: 6 ώρες ανά ημέρα με 2 διαλλείμματα των 15...Read more...
Στο σεμινάριο του Brewing Foundation αναλύουμε τη θεωρία και την τεχνική που είναι απαραίτητες ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη μέθοδο της επιλογής σας. Το SCAE Brewing Foundation Course έχει σχεδιαστεί για να εισαγάγει τον αρχάριο στις βασικές δεξιότητες και τον εξοπλισμό που απαιτείται για την παραγωγή του...Read more...
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Στο σεμινάριο του Brewing Intermediate αναλύουμε τη θεωρία και την τεχνική που είναι απαραίτητες ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη μέθοδο της επιλογής σας. Το SCAE Brewing Intermediate Course έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξει περαιτέρω την τεχνογνωσία και τις ικανότητες του εκπαιδευόμενου, εισάγοντας νέες τεχνικές και παραμέτρους....Read more...
Στο σεμινάριο του Brewing Professional αναλύουμε τη θεωρία και την τεχνική που είναι απαραίτητες ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη μέθοδο της επιλογής σας. Το SCAE Brewing Professional Course έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξει περαιτέρω την τεχνογνωσία και τις ικανότητες του εκπαιδευόμενου, εισάγοντας νέες τεχνικές και παραμέτρους. Χρησιμοποιούμε...Read more...
Το Barista – Real Work Conditions Training είναι ένα ειδικό σεμινάριο για νέους & υπάρχοντες εργαζόμενους της βιομηχανίας του καφέ που επιθυμούν εκπαίδευση σε πραγματικές συνθήκες δουλειάς. Ο συμμετέχων εκπαιδεύεται σε πραγματικές συνθήκες παραγγελιοληψίας διαφορετικών ειδών ροφημάτων(όπως espresso, σοκολάτα, ελληνικού, φίλτρου). Σκοπός του συγκεκριμένου...Read more...
Introduction to Coffee είναι ένα ιδανικό σεμινάριο για τους νέους της βιομηχανίας του καφέ και σε όσων τους αρέσει αυτό το υπέροχο ρόφημα. Καταγράφει το ταξίδι του καφέ από τις ρίζες του στην Αιθιοπία ως το βασικό εμπόρευμα και αγαθό που είναι σήμερα με εκατομμύρια...Read more...
Το συγκεκριμένο σεμινάριο προσφέρει μια βαθύτερη κατανόηση του ίδιου του καφέ(ποικιλίες). Περιλαμβάνονται λύσιμο μαχαιριών μύλου, καθάρισμα / δέσιμο / ρύθμιση μύλου, μετρήσεις του καφέ με εργαστηριακά μηχανήματα( όπως TDS Meter / Brix Meter), τεχνικές γάλακτος, latte art και απαραίτητα ζητήματα υγιεινής/ασφαλείας, εξυπηρέτηση πελατών και βασικές αρχές επιχειρηματικότητας. Το...Read more...